DOCTOR STRANGE Filmi Hakkında Küçük Bir Uyarı


Herkese merhaba,

İlk gün gösterimine gittiğim Dr Strange adlı film üzerine buradan konuşup kimsenin keyfini kaçıracak değilim ancak aşağıda yazdığım iki blok yazısını okuduktan sonra film sırasında kafanızdaki ikinci dekoder ile aslında izleyicilere vermek istedikleri tüm gerçek alt metinleri de okuma imkanı bulabilirsiniz.

Doktor Stephen Strange işinde oldukça başarılı olan bir beyin cerrahıdır fakat korkunç bir trafik kazasından sonra ellerini düzgün kullanamaz hale gelir. Çaresiz duruma düşen Strange, Jonathan Pangborn adındaki belinden aşağısı felçli bir hastanın mucizevi bir şekilde iyileştiğini öğrenir ve Pangborn, Strange'i Himalayalar'da bulunan Kamar-Taj'a yönlendirir. Burada Kahin Kişi ve onun öğrencileri ile tanışan Strange'i hiç tahmin etmediği bir macera beklemektedir. (Wikipedia)

Anlayacağınız Hollywood yine tek bir kuruşunu bile boşuna harcamamış kuantum, ruhçuluk vb. konular üzerine algı yaratmış, Şeytan’ı temize çıkarma operasyonu, sonsuzluk meselesi gibi konularla da filmi baştan aşağı donatmış.

Linkler :



Tüm bunların dışında film harikaydı:) Görsel bir şölendi, eğlenceliydi. Tabi tüm bunların dışına çıkabildikten sonra.

Bu konuda üzerime düşen uyarıyı yapmak istedim. Sevgiler…

Yorumlar