Gotthard Base Tünel Açılışı-Gizli Elitlerin Gözönündeki Ayinleri


Merhaba,

İsviçre'de Alp Dağları'nın altından geçen, 57 kilometre uzunluğa ve 2 bin 300 metre derinliğe sahip dünyanın en uzun ve en derin demiryolu tüneli Gotthard Base 2016 yılında açıldı.  Gotthard Tüneli’nin en büyük avantajı demir yolu boyunca dik bir yokuşa sahip olmaması. Böylece yük trenleri, Alpleri geçişi sırasında birden fazla lokomotife ihtiyaç duymuyor. Ve daha hızlı yol alabiliyorlar.

Eski Gotthard tünelinden günde maksimum 180 yük treni geçerken, yenisinde bu rakam 260’ı bulacak. Proje için 1999 yılında çalışılmaya başlandı. Kısmen sıcaklığın 50 dereceyi bulduğu zor şartlar altında çalışıldı. Eski tünelin yapımında 199 kişi ölürken yeni tünelin yapımında 9 kişi hayatını kaybetti.

Tünel, diğer büyük uluslararası projelerin aksine planlanan tarihten bir yıl erken bitti ve 12 milyar dolara mal oldu. Proje konsorsiyumunda Türkiye'den Rönesans İnşaat firması da yer aldı. https://bit.ly/320y0Rc

17 yıl süren inşaat çalışmalarında 2 bin 500'den fazla işçi görev aldı. Tünelin yapımı sırasında ise yer altından 28,2 milyon ton kaya çıkarıldı.

Ancak dünyanın bu en büyük açılış töreni olan geçitte insanlar çok tuhaf gizli bir ritüelle karşılaştılar. İsviçre'deki bu açılış töreni karanlık, rahatsız edici, tuhaf ve şeytani bir ritüeldi. Tünelin açılışını kutlamak için, Almanya Başbakanı Şansölye Angela Merkel, Fransa Cumhurbaşkanı Francois Hollande ve İtalya Başbakanı Matteo Renzi gibi Avrupa vatandaşlarının önünde hazır bulundular. Çoğu iyimser vatandaş coşkulu bir kutlama töreni beklerken, misafirlere bu tuhaf ritüele öncülük eden keçi kılığına bürünmüş bir adamla rahatsız edici bir şov yapıldı. Bu şov Alman yönetmen Volker Hesse tarafından düzenlenmişti.

Bildiğimiz gibi gizli elit, gündemini ve felsefesini sembolik, dramatik gösterilerle sergilemekten çok hoşlanıyor. Bunun birçok örneğine sahne olmuş açılışlara şahit olmuşsunuzdur. (Örn: 2012 Londra Ollimpiyatları) Ancak bu açılış daha çok aşikar niyet, yönelim ve arzularını simgeleyen bir vizyon gibiydi.

Törenin konusu ile ilgili yerel halk hikayelerinden, özellikle de Gotthard Geçidi'nden geçen Şeytan köprüsü hakkındaki efsaneden ilham alınmış gibi görünüyor. Ancak Şeytan efsanede kaybolurken, tünelin açılış töreninde geçmişin zaferini kazanmış ve intikamını gibi görünüyor.

Efsane ise şu şekildedir: Reuss, İsviçreli bir adamın, Şeytandan taklit edilmesi çok zor olan bir köprü yapmasını istediğini dile getirdi. Şeytan ortaya çıktı, ancak köprüden ilk geçecek olanın ruhunun kendisine verilmesini gerekli kıldı. Dağcı hemfikirdi, ancak rakibini kandırarak karşısına bir keçi sürdü. Bu yalandan öfkelenen şeytan, köprüyü parçalamak amacıyla bir kaya aldı, ama yaşlı bir kadın kayaya bir haç çizdi, böylece şeytan artık onu kaldıramazdı. Kaya hala orada ve 1977'de, yeni Gotthard karayolu tüneline yer açmak için 220 ton kayayı 127 m hareket ettirmek için 300.000 İsviçre frangı harcandı. https://bit.ly/2MHo5N2

Seçkinlerin kitleleri köle ve kendi amaçları için kullanılan kitleler, yığınlar, zombiler gibi algıladıkları, işçilerin ölümünü bir feda ediliş, kurban veriliş gibi anlamlandırmaya çalıştıkları (hatta gösteri sırasında ekran önünde üç tane ölü işçi iplerde sallandıktan sonra geri çekilir ve onların yerine bok böcekleri aşağı doğru salınmaktadır!?), keçi ile simgeledikleri şeytana tapınmaları normalleştirdikleri dahası dışarıda devam eden gösterideki büyük ekranda insan yüzü suretinde şeytanı resmettikleri, ortamın durduk yere birden "cinselliğin" çeşitli varyasyonlarıyla süslendiği, insanların ise aymazlık içinde seyredek alkış tuttukları bir gösteriydi.

Verilen bir çok mesajın yanında gizli elit, tüm dünyaya, dünyanın kaynaklarını ve insan gücünü nasıl kullandıklarını, politika, finans ve büyük işletmeleri nasıl kontrol ettiklerini ve bu denli büyüklükteki bir projeyi gerçekleştirebilecek kişilerin sadece onlar olduğunun mesajını da vermektedirler. “İşte bu bizim inandığımız gerçek ve sizin bu konuda yapabileceğiniz hiçbir şey yok!” diyerek gösteriş yapmaktadırlar.

Gotthard Tüneli gibi büyük bir mühendislik harikasını Baphomet'e adanmış dini bir törene dönüştürürken, yaşamlarını feda eden işçiler ve tünelden seyahat edecek kitlelerle bu şekilde alay ettiler. Ardından, Avrupa'nın en güçlü insanları ayağa kalktı ve gizli seçkinlerin gerçek yöneticisine adanmış bu töreni ayakta alkışladı.


Ben-i İsrail-17:62: “Benden üstün kıldığın şu kişiyi görüyor musun? Beni diriliş gününe kadar geciktirirsen, onun soyunu pek azı hariç sahiplenip perişan edeceğim.” dedi.

Ben-i İsrail-17:63: Dedi ki: Onlardan seni izleyenlerle birlikte git. Tam size göre bir ceza olan cehenneme kadar yolunuz var.”

Ben-i İsrail-17:64: “Onlardan gücünün yettiğini sesinle yerinden oynat, onlara karşı tüm gücünü ve adamlarını seferber et, paralarının ve çocuklarının da bir bölümüne ortak ol ve onlara umut ver.” Sapkın onlara ancak sahte umutlar verir.

Ben-i İsrail-17:65: “Kullarıma gelince, senin onlar üzerine hiçbir gücün yoktur.” Koruyucu olarak Rabbin yeter.”

Hicr-15:39: Dedi ki; “Rabbim beni yoldan çıkarttığın için, onları yeryüzünde ayartıp topluca saptıracağım.” (Şeytan kendi saptığı halde Allah’a iftira ediyor 16:35 numaralı ayete bknz.)

Hicr-15:40: “Kendilerini sadece sana adayanlar hariç.”

Hicr-15:41: Dedi ki: “İşte benim değişmez yasam budur.”

Hicr-15:42: “Elbette, sadece bana hizmet edenlere karşı bir gücün yoktur. Ancak sana uyan sapıklara gücün yeter.”

35:6 Sapkın sizin düşmanınızdır, siz de onu düşman edinin. O partisini sadece cehennem halkı olmaya çağırır.

2:169 O size kötülüğü, hayasızlığı ve ALLAH’a bilmediğiniz şeyleri yakıştırmanızı emreder.

2:208 Gerçeği onaylayanlar, tümüyle teslim olun. Sapkının adımlarını izlemeyin; çünkü o sizin apaçık düşmanınızdır.

3:175 Sapkın ancak kendi dostlarına korku verir. Onlardan korkmayın, benden korkun; gerçekten onaylamışsanız.

19:68 Rabbine and olsun, onları (liderleri) ve sapkınları toplayacağız. Sonra onları cehennemin çevresine getireceğiz. Diz çökmüş halde… 19:69 Sonra her gruptan, Rahman’a karşı azgınlıkta ileri gidenleri ayıklayacağız. 19:70 Orada yanmayı en çok kimin hakettiğini elbette biz gayet iyi biliriz. Herkes Cehennemi Görecektir 19:71 İçinizden oraya gelmeyecek yoktur; bu, Rabbinin gerçekleştireceği kesin bir karardır. 19:72 Sonra, erdemlileri kurtaracağız. Zalimleri ise orada diz üstü bırakacağız.

6:128,129-Hepsini sürüp topladığı gün: "Ey cinler topluluğu, siz çok sayıda insan harcadınız." Onların insanlardan olan dostları: "Rabbimiz, bize verdiğin sürenin sonuna erişinceye kadar birbirimizden hoşlandık" derler. "Yeriniz ateştir" der. ALLAH'ın dilemesi hariç, orada ebedî kalacaklardır. Rabbin Bilgedir, Bilendir. Zalimleri böylece eşleyerek birbirinin dostları yaparız. Yaptıklarından ötürü…

14:22 Karar yayımlandıktan sonra sapkın onlara şöyle dedi: "ALLAH size gerçeği söz verdi, ben ise size söz verdim ve sözümden caydım. Benim sizin üzerinize herhangi bir gücüm yoktu; ben sizi çağırdım, siz de bana katıldınız. Bundan dolayı beni kınamayın, yalnızca kendinizi kınayın. Ne siz beni kurtarabilirsiniz ne de ben sizi kurtarabilirim. Beni ortak koşmanızı zaten önce de inkâr etmiştim. Zalimler için acı bir azap vardır."


AŞAĞIDAKİ VİDEODAN AÇILIŞI İZLEYEBİLİRSİNİZ.









Yorumlar